Sprintstudio

Sprintstudio, Printstudio 868 aan huis!

Tot de jaren ‘50 was een bakfiets het vervoermiddel bij uitstek voor de melkboer, de kruidenier en de bakker om langs de huizen te gaan. Waarom vandaag niet opnieuw de bakfiets gebruiken om grafiek aan huis te brengen?

Niet iedereen voelt zich op zijn gemak in een groot atelier bij andere mensen. Daarom hebben we gezocht hoe we die drempel kunnen verlagen.

Een verplaatsbaar grafiekatelier was hier dé oplossing voor en de bakfiets het ideale vervoermiddel ! Niet alleen omwille van zijn geschiedenis maar ook omdat het perfect past binnen onze zoektocht naar duurzaamheid en ons niet-toxisch verhaal.

Met een bakfiets kunnen we niet alleen een grafiekatelier tot bij jou thuis brengen maar ook onze passie voor grafiek delen met de man én de vrouw in de straat.

Sprintstudio is de rijdende miniversie van Printstudio 868. Het is een grafiekatelier dat met de bakfiets aan huis wordt geleverd en opgehaald, maar dat ook inzetbaar is op evenementen en op (school)projecten met een socio-cultureel en/ of artistiek karakter.

Ofwel pas je het atelier aan aan je eigen noden en ga je er zelf mee aan de slag, ofwel verzorgen wij een workshop rond een grafische techniek naar keuze en brengen wij al het nodige mee. Op die manier willen we een zo breed mogelijk publiek in contact brengen met dat nog veel te weinig gekende medium grafiek.


Praktisch

Interesse in Sprintstudio ? Reserveer dan snel via onderstaande link of neem contact met ons op voor het bespreken van je noden.